FK LETOHRAD – MFK Trutnov 0:1 (0:1)

Letohrad: Nakládal – Štěpán P., Vaniš, Kopecký, Šponar (80.Krystl) – Štěpán J, (46.Slodičák) Tichý , Týfa, Hiller – Čada, Kabourek (60.Černík)

Trutnov: Šťastný – Mařas, Makovský, Macek, Turner – O. Tobiaš (86. J. Tobiáš), Marks, Holubec, Zezula – Kamitz (66.JTobbiáš), Kejzlar (80.Matějka)

HR: Pekař Eduard AR: Mrkáček ,Šedivka

Branka: 8.Tobiáš O.

ŽK: 3:2

Diváků:120

Ani v dalším mistrovském utkání nepoznal Letohrad radost z plného bodového zisku. Tentokrát narazil na defenzivně hrající Trutnov, který využil jedinou příležitost ke skórování. Jak už bývá v této sezóně pravidlem Letohrad utkání dobře začal již ve 3.minutě měl na kopačkách gól Kopecký. Po rohovém kopu Vaniše míč propadl až před Kopeckého, který nedokázal vyloženou příležitost proměnit. Domácí se tlačili před branku Štastného a z toho pramenily rohové kopy. Po jednom z nich se hosté v 8.minutě rychlým protiútokem dostali do otevřené obrany Letohradu a hostující Tobiáš vstřelil rozhodující branku zápasu. Po té se domácí snažili s výsledkem něco udělat, ale snaha o zvrat končila na pozorné obraně Trutnova. První nebezpečná střela mířila mezi tyče trutnovské branky až v 52.minutě. Čada se pokoušel střelou pod břevno překvapit pozorného brankáře Štastného. V nervózním závěru zápasu to už byla ze strany Letohradu křeč. Hosté obrannou a zdržovací taktikou získali v Letohradě tři body.

Jiří Valta, trenér Letohradu: „Šli jsme do zápasu s jasným cílem získat tři body. Nezískali jsme nic a jsem hodně zklamaný. U inkasované branky jsme udělali hrubou chybu. Mužstvo se celé sesypalo a nebylo to ono. Hra neměla žádné tempo. Trutnov hrál, co potřeboval. A divím se tomu, že ve čtvrtém kole se děje co se děje. Náš tým je na tom špatně po psychické stránce. První půle byla špatná. Po přestávce jsme to chtěli změnit, hru zrychlit. Soupeř hrát fotbal nechtěl. Dopředu jsme neudělali vůbec nic, abychom soupeře dostali pod tlak. Výsledek je špatný. Teď už body opravdu budeme potřebovat.“


  • Dan Dvorský #16

  • David Knespl #19

  • Dominik Chládek #8

  • René Macek #6

  • Jan Hiller #7