FK Letohrad – FK Dobrovice 1 : 0 (0 : 0)

Letohrad: Martinovský  – Kail, Kabourek (90+1. Kadlec), Lorenc, Nágl, Štěpán, Macek, Šplíchal, Zbudil (79. Chládek), Šponar (79. Chládek), Jiřánek (68. Hiller)

Dobrovice: Kocmich  – Zelinka (80. Hubač), Sedláček, Janovský L. (70. Janovský J.), Bičiště, Kohout, Bora, Král (78. Novák), Klain (78. Horák), Volf, Tomíček (70. Pečínka)

Branky: 86. Faltus

Žluté karty: 0:1

Rozhodčí: Bečvář Lubomír, Matula, Ježek

Diváků: 120

Průběh utkání: Letohradu se podařilo naplno bodovat až ve třetím domácím utkání v řadě, když porazil nejtěsnějším výsledkem hosty z Dobrovic. Domácí vstoupili do utkání lépe a měli více ze hry, což přineslo několik slibných příležitostí před brankou Kocmicha. Ve 26. minutě však zahrozili i hosté a dokonce poločasu, respektive i po zbytek utkání se zrodilo několik slibných příležitostí ke skórování na obou stranách. Dobrovice nejvíce hrozili z rychlých kontrů a z rohů. Letohrad to zkoušel jak rychlým přechodem do útoků, tak i kombinací. Až v 86. minutě byl uvolněn Chládek, který postupoval středem hřiště, za kruhem přihrál doleva na Šplíchala, který následně servíroval střílený centr na zadní na Kabourka, jehož zakončení nebylo dostatečně důrazné, čehož hned využil Faltus a odražený míč poslal skrz bránící hosty do sítě, 1:0. Poslední minuty si už Letohrad pohlídal, a mohl si tak připsat cenné tři body.

Aleš Majvald – hodnocení trenéra:

Myslím, že jsme s Dobrovicemi odehráli zajímavé utkání, kde se šance střídaly na obou stranách a až do konce si šli oba týmy za výhrou. Nám se naštěstí podařilo jednu šanci v závěru proměnit a získali jsme důležité tři body. My teď potřebujeme takové výkony opakovat i v posledních třech utkání, abychom byli úspěšní.


  • Petr Štěpán #14

  • Jan Hiller #7

  • René Macek #6

  • Jiří Kadlec #12

  • Aleš Zbudil #9