Fakta – branky : 46. Ovad, 78. Válek, 80. Frolo, 89. Chlup

Rozhodčí: Pavlas Jiří

ŽK – 1 : 1 72. Stejskal – 75. Čížek

Diváci : 70

Poločas: 0 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Moláček – Zach, Stejskal, Petráček, Janoušek (46. Uhlíř) – Sita, Hiller , Pokorný ( 65. Černohous) , Lorenc  – Slodičák , Dvořáček.

Svitavy : Cabal – Kala, Ptáček ( 76. Čonka), Czehowský, Veselský (25. Novák) – Bartoš, Chlup , Čížek, Válek (84.Vyhnánek)  – Frolo, Juřík (46. Ovad).

V neděli dopoledne letohradská rezerva hostila Svitavy. Z A mužstva nás posílil Stejskal. Bohužel nám chyběl Švercl a při tréninku zranění Procházka a Svoboda. Přeji hlavně úspěšnou operaci a uzdravení. V prvním poločase měli více ze hry hosté ale Letohrad se bez obdržené branky dočkal konce prvního poločasu, což je pro nás základ k úspěchu. Bohužel hned v první minutě druhého poločasu, branka střídajícího hostujícího hráče Ovada. Byl na hřišti minutu. Hosté nás zatlačili a jen se štěstím nedostáváme další branky. Hru postupně vyrovnáváme a máme i šance na vyrovnání. Bohužel v 78. minutě ruka v pokutovém území , penalta 0:2. Od té doby se naše hra rozložila a dostáváme další dvě branky. Hosté zaslouženě vítězí.

Linhart Milan, vedoucí mužstva Letohradu B: „ První poločas dobrý. Nástup do druhého spíme. Bohužel to rozhodlo zápas. Neříkám že jsme Svitavy přehrávali ale fotbal je fotbal. Někdy získává body i herně horší mužstvo a s nulou po první půli k tomu bylo nakročeno. „


Představení hráčů - B muži

  • Michal Filip

  • Martin Chládek

  • Martin Štefek

  • Jakub Procházka

  • Leoš Lhotský