Fakta – branky : 65.Procházka.

Rozhodčí:ŠOUREK Pavel.

ŽK – 1 : 4

ČK – 0 : 0

Diváci : 20

Poločas: 0 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Vencl, Šponar, Dostálek, Štefek – Faltejsek (85.Černohous Jiří), Štusák ( 90. Hauf), Pokorný (K), Dušek, Švercl – Procházka (72.Polzer).

Polička: Lajžner – Pavliš, Jílek, Vondra, Zahoran – Mužík, Švec, Škacha (35. Kaščák), Boháček – Stejskal (K) (55. Klein), Krejčí.

Netradičně v sobotu dopoledne, jsme na svém hřišti sehráli 7. kolo 1.A třídy. Soupeřem byl tým z Poličky. První poločas byl ve znamení úporné a dobře organizované obrané hře hostí. Domácí sice dobře kombinovali ale jen po vápno hostujícího celku.

Druhý poločas začal podobně jako první ale pak se hostující celek osmělil a několikrát se dostal do zakončení, které kryl domácí brankař. Tohoto otevření domácí v 65. minutě využili ke vstřelení jediné a vítězné branky zápasu. Přesný centr z levé strany se snesl na hlavu útočníka Procházky, který mezi dvěma hostujícími stopery nezaváhal. Domácí výhru uhájili i díky výbornému zákroku domácího brankaře, který těsně před koncem kryl střelu hostujícího útočníka, který se před ním osamocený náhle objevil.

Třetí domácí výhra. Podruhé jen jedna branka a podruhé čisté konto. Takové výhry jsou cenné. Příští týden zajíždíme na derby do Ústí nad Orlicí.


Představení hráčů - B muži

  • Štěpán Šantrůček

  • Ivan Schymchyhyn

  • Pavel Šponar

  • Jakub Procházka

  • Martin Chládek