Fakta – branky : 86.Linhart – 1., 55. Felkl, 29. Talácko, 59. Naď, 65. Mrázek.

Rozhodčí:HOŘÍNEK Lukáš.

ŽK – 0 : 0

ČK – 0 : 0

Diváci : 50

Poločas: 0 : 2

FK Letohrad, z.s. B: Uhlíř Jan – Vencl, Pokorný (K), Dušek, Štefek (66. Zeman) – Polzer (61. Linhart), Štusák, Kadlec, Procházka (36. Černohous Jiří), Klímek ( 82. Černohous Patrik) – Filip.

Skuteč: Kouba – Pekař, Horáček, Naď, Krátký (62. Karal) – Rompolt, Kozák (67. Cach), Talácko (K), Mrázek (82. Čermák) -Novák, Felkl.

Tradičně v neděli dopoledne, jsme na svém hřišti sehráli 9. kolo 1.A třídy. Soupeřem byl nováček soutěže tým ze Skutče. Že to nebude náš normální domácí zápas už naznačila první minuta v které dostáváme první branku. Můžeme za chvíli odpovědět ale trefujeme jen hostujícího brankaře. Čtvrt hodiny před koncem prvního poločasu dostáváme druhý gól. Znovu můžeme odpovědět ale těsně míjíme levou tyč. Do kabin odcházíme s dvou brankovým mankem.

Druhý poločas je ve znamení prvního, větší bojovnost hostí vyústí ve třetí, čtvrtou a následně i pátou branku. Je vymalováno. Jediný světlí okamžik přináší 86. minuta, kdy hlavičkou po rohu snižuje za domácí Linhart, který se vrací k fotbalu. Naposledy hrál 13. listopadu 2016 venku proti Kolínu.

Čtvrtá domácí výhra se nekonala. Musíme sportovně pogratulovat hostujícímu celku za předvedenou bojovnost a šikovnost. Utkání nám prostě nesedlo, je v tom několik příčin ale musíme to hodit za hlavu a soustředit se na další zápas. Za týden, kdy zajíždíme do Králík, to z naší strany musí být lepší.


Představení hráčů - B muži

  • Martin Štefek

  • Dominik Petráček

  • Kristián Zeman

  • Denis Štusák

  • Martin Chládek