Fakta – branky : 34. Totušek.

Rozhodčí:BLEŠA Oldřich.

ŽK – 1 : 2

ČK – 0 : 0

Diváci : 100

Poločas: 1 : 0

FK Letohrad, z.s. B: Uhlíř Jan – Zeman, Petráček, Dušek ( 66.Černohous Jiří), Vencl – Černohous Patrik ( 46. Hauf ), Kadlec, Pokorný (K), Štusák – Klímek, Filip.

Tatenice: Herzog – Werner (K), Soukop Roman ( 25.Soukop Petr ), Knápek Petr, Kyselo – Glocar ( 86. Jednoróg), Totušek, Brejša, Chládek ( 78.Podloucký), Knápek Miroslav – Tareš.

V neděli odpoledne jsme sehráli 13. kolo krajské soutěže 1.A třídy v Tatenicích, respektive na hřišti v Albrechticích u Lanškrouna. V naší brance znovu dorostenec Uhlíř. Domácí se na začátku utkání rychleji přizpůsobují nerovnému terénu. Jejich hra je po většinu času založena na dlouhých pasek od Petra Knápka na obě jejich křídla, nebo hrotového útočníka Tareše. Bohužel nám to dělá problém a naše stoperská dvojce má co dělat aby v poslední chvíli hasila vznikající šance domácího mužstva. Snažíme se o vyrovnání hry a kombinací se dostávat před bránu soupeře. Nerovný terén tomu tak úplně nenahrává. Deset minut před koncem prvního poločasu domácí výborně sehrají rohový kop a dostávají se do vedení. Dnes asi nebude štěstěna na naší straně, tutovka Klímka končí z malého vápna na domácím brankaři.

Druhý poločas je otisk prvního. Domácí stále hrají svoji hru a nám se nedaří slibné šance dotáhnout do konce. Patnáct minut před koncem utkání stahujeme hru na tři stopery a chceme dostávat jednoduše míč nahoru. Ne úplně se nám to daří a domácí zkušeně drží hru daleko od svoji branky. V úplném konci se přeci jenom podaří akce na konci které se v krkolomné situaci Filip pokouší přelobovat domácího brankaře. O kousek míjí branku. Domácí vítězí nejtěsnějším možným rozdílem.

Domácí z mého pohledu do zápasu vložili víc zarputilosti. U nás se mě zdálo, že to nebylo tak úplně ono. Dnes nás čeká poslední podzimní zápas proti Luži. Máme výhodu domácího hřiště a tu prostě musíme využít, jiná alternativa není. Dát do toho všechno ať je odpoledne co slavit.


Představení hráčů - B muži

  • Martin Chládek

  • Kristián Zeman

  • Dominik Petráček

  • Jakub Procházka

  • Štěpán Šantrůček