6. kolo okresní miniligy – BAMBINY – Turnaj v Žamberku hráno 28.05.2022

Soupeři: 1 FC Žamberk ,,A", 1 FC Žamberk ,,B", SK Vysoké Mýto ,,B"

Hráno na 2×15 minut

Sestava: Baláš Bruno, Vershyhora Maksym, Dušek Sebastian, Herman Mikuláš, Krejsa Filip, Malínek Jan, Novotný Felix, Šubrt Dominik

FK Letohrad  – 1. FC Žamberk ,,A" 6 : 3

branky: 4× Baláš Bruno, 1× Vershyhora Maksym, 1× Malínek Jan

FK Letohrad – 1. FC Žamberk ,,B" 7 : 4

branky: 3× Baláš Bruno, 3× Vershyhora Maksym, 1× Krejsa Filip

FK Letohrad – SK Vysoké Mýto ,,B" 4 : 1

branky: 2× Vershyhora Maksym, 1× Baláš Bruno, 1× Malínek Jan

Poslední květnová sobota byla dnem kdy naši nejmenší jeli na turnaj do Žamberku kde na ně čekali soupeři z Vysokého Mýta a dvě družstva domácích. Jako prvním soupeřem našeho týmu byli hráči z Žamberku ,,A". Naši hráči zaspali začátek a brzy jsme prohrávali, ale naštěstí díky bojovnosti a nasazení, které se postupem času stupňovalo jsme dokázali ještě v prvním poločase vyrovnat a tak poločas skončil 2:2. Do druhého poločasu naši hráči vletěli a vypracovali si rozhodující náskok a začali kontrolovat hru. Soupeři se podařilo sice snížit na rozdíl dvou branek, ale závěr opět patřil našim barvám a tak díky 4 brankám Bruna Baláše, jedné Jana Malínka a jedné Vershyhora Maksyma jsme zvítězili 6:3. V druhém zápase nás čekali opět domácí borci Žamberk ,,B" a zde to byl také velmi vyrovnaný zápas plný soubojů a odhodlání. Obě družstva předváděla velmi bojovný výkon a skóre se přelévalo z jedné strany na druhé, ale naši hráči opět ukázali větší sílu a chuť zvítězit a se soupeřem si poradili 7:4 kdy se o branky postarali 3× Bruno Baláš, 3× Vershyhora Maksym a 1× Filip Krejsa. V posledním zápase nás čekalo Vysoké Mýto ,,B" a zde kluci chtěli hráčům z Mýta oplatit 3 týdny starou porážku. Od začátku to byl fotbalový boj. Naši hráči opět obdrželi branku jako první, ale nesložili zbraně a ještě v prvním poločase vyrovnali. Do druhého poločasu jsme vlétli jako uragán a během chvilky nasázeli 3 góly a soupeři odskočili, ale stále to byl velmi bojovný a fotbalový zápas z obou stran, který ale bohužel přerušil déšť a tak zápas byl předčasně ukončen a všichni spěchali do šaten. Díky brankám 2× Vershyhora Maksyma, 1× Bruno Baláše a 1× Malínka Jana jsme vyhráli 4:1 a opět opanovali turnaj bez ztráty bodu.

V příštím kole nás čeká závěrečný turnaj všech mužstev a zde doufám hráči ukáži odhodlání, bojovnost a chuť vyhrávat a naší sérii vítězství protáhneme na co nejdéle.

Hráčům děkuji, že dokázali navázat na minulý turnaj a nepolevili v bojovnosti a odhodlání vyhrávat všechny následující zápasy. Rodičům děkuji za servis pro hráče.

Děkuji Dušek P./ Šubrt F.