7.kolo Krajského přeboru mladších přípravek

Sobota 16.10. 2021 v Chocni

Soupeři : Spartak Choceň , FO Lanškroun , SK Pardubičky

Hráno zápas 2×15 min

Sestava A :Tom Strnad, Maty Pirkl, Šimon Zářecký, Eliáš Adamec, Kuba Halbrštát, Kristy Kosková, Verča Adamcová (jenom druhý zápas).

Sestava B : Lojzik Frydrych, Matěj Bartoš, Kryštof Kubelka, Vojta Václavek, Pavel Jerry Géring, Mikyska Tobiáš.

FK Letohrad A  – FO Lanškroun A 4 : 10

branky: Strnad, Adamec ,2× Halbrštát

FK Letohrad A – Spartak Choceň A 3 : 7

branky: 2× Strnad, Halbrštát

FK Letohrad A – SK Pardubičky A 1 : 10

branky: Strnad

FK Letohrad B  – FO Lanškroun B 9 : 5

branky: 5× Frydrych, 3× Géring, Bartoš Matěj

FK Letohrad B – Spartak Choceň B 2 : 15

branky: Mikyska, Bartoš Matěj

FK Letohrad B – SK Pardubičky B 0 : 13

Poslední sedmé kolo v podzimní části .

LETOHRAD A – V sobotu jsme zajížděli na poslední venkovní turnaj do Chocně. V prvním zápase kluci hned v úvodu vstřelili dva hezké góly a vypadalo to, že bychom se mohli radovat z výhry. Bohužel, soupeř nás ale zatlačil, vyrovnal a nakonec nám vstřelil několik rozdílových branek. Kluci ale bojovali do poslední minuty. Ve druhém zápase byla znát aktivita Verči, která nastoupila u nás v brance, kdy několika povedenými zákroky a krásnými přihrávkami pomohla klukům k více šancím a tím k možnosti vstřelení branky. Buď nám balón utekl od nohy nebo nás brankář vychytal. Naopak soupeř byl vzrůstem mohutnější a především v šancích přesnější. Alespoň jsme si zkusili zahrát proti vyspělejším a větším klukům. V posledním zápase byl na klucích vidět velký chtíč dát nějaký ten gól a vyhrát. Kluci bojovali, ale síly ubývaly tím víc, že na střídačce byl pouze jeden další bojovník. Celý tým obdivuji, jak si turnaj i v tak mrazivém počasí dokázali užít. I když proti vyspělejším soupeřům to máme dost těžké, i tak naši hráči zaslouží pochvalu.

LETOHRAD B – Poslední podzimní turnaj jsme odehráli za velmi chladného počasí v Chocni. Naše druhé vítězství v soutěži jsme uhráli proti týmu z Lanškrouna. A to zaslouženě!!! Kluci soupeře i chvílemi přehrávali svou kombinační hrou. Velká pochvala!!! V dalších dvou zápasech už nám docházely síly, i díky tomu že jsme měli opět jenom jednoho hráče na střídání Pochvalu zaslouží náš brankář Tobiáš M., kterému se velmi dobře dařilo rozehrávat od naší branky a číst hru soupeře. Děkujeme rodičům a příznivcům letohradského fotbalu za podporu. Peřina M. / Strnad O. / Mikyska J.