1 předkolo – Pohár mládeže – PLANEO CUP – mladších přípravek U8 – r. 2016 v Šumperku

Soupeři: SK Sigma Olomouc, FK Šumperk, TJ Granitol Moravský Beroun, FO Lanškroun.

Sestava : Illja Torchuk, Tomáš Kutil, Milan Loufek, Honza Motl, Felix Novotný, Martin Choma, Vojta Šubert, Sofča Kovářová, Dan Sklenář, Filip Švercl, Honza Malínek.

FK Letohrad  – FK Šumperk 4 : 0

branky: Novotný, Choma, Švercl, Kutil

Začátek zápasu hodně vyrovnaný, po polovině zápasu jsme soupeře začali přehrávat a turnaj rozehráli velmi dobře.

FK Letohrad  – SK Sigma Olomouc 3 : 7

branky: Loufek, Malínek, Kovářová

Náš druhý zápas … Silný a velmi kvalitní soupeř, který první zápas vyhrál 24:0, ale naši borci se jich nezalekli a svedli úžasný bojovný zápas plný gólových šancí. První velká dvojitá šance Daníka a v 10.min. krásná šance Fildy, bohužel bez gólů, 15. min. skvělý zásah Illjy. Soupeři si občas s kluky nevěděli rady, hlavně v rychlých protiútocích. Za to, jak jsme tento zápas odehráli, i když jsme prohráli … velká pochvala pro všechny.

FK Letohrad  – TJ Granitol Moravský Beroun 11 : 0

branky: 3× Švercl, 2× Sklenář, Kutil, 3× Malínek, Kovářová, Choma

Borci měli zápas plně pod kontrolou. Krásná hra, krásné góly. Hrálo se jenom na jednu bránu a soupeře jsme jasně přehráli. Soupeř měl pouze 2 hráče na střídání a v tom horku to bylo znát.

FK Letohrad  – FO Lanškroun 4 : 6

branky: 3× Malínek, Švercl

Velmi vyrovnané utkání, kde si naše hra a výsledek zasloužil remízu. Spousty šancí na obou stranách. Sofča mohla ke konci zápasu utrhnout aspoň remízu, bohužel netrefila balon do prázdné branky. Je to velká škoda, protože v tomto zápase jsme nebyli horší a bohužel nejméně třikrát dostali smolný a zbytečný gól. Na tomto turnaji jsme nakonec skončili na krásném třetím místě. Za nás trenéry velká pochvala všem hráčům a i naší hráčce Sofče, která patřila k velkým oporám našeho mužstva. Musím říct, že tento turnaj jsme zvládli a odehráli skvěle. Super hra. Naše třetí místo by mělo znamenat postup do 2.předkola poháru. Mělo by se hrát v úterý 3.10. 2023!

Děkujeme všem rodičům a příznivcům letohradského fotbalu za jejich pomoc , dopravu a podporu na tomto turnaji.