Nedělní krásné počasí nás uvítalo ve sportovním areálu v Rybitví.

V sestavě: David Lucynskiy, Eliáš Kučírek, Tomáš Motl, Max Nacev, Jakub Straka, Maty Kovář, Jakub Halbrštát a Veronika Adamcová jsme v úvodním zápase vrhli na borce z Nemošic. Po čtyřech! brankách nejmladšího Halbyho bylo prakticky rozhodnuto. Soupeř se sice do šancí dostával,ale v koncovce buď slabá střela,výborní Jakub Straka nebo David v brance bránily ke skórování. Soupeře potom ještě,,dorazili" Eliáš dvěma a Mety jedním gólem.7 : 0.

Druhý soupeř v pořadí bylo Vysoké Mýto… Halbymu to dneska lepilo a tak dvěma brankami přiblížil náš tým k dalším bodům. Skvělý výkon odváděl i Eliáš na křídle, což potvrdil důrazem v koncovce i krásnými akcemi! Po snížení z ojedinělého protiútoku přidaly branky ještě Maty a Eliáš a bylo na světě vítězství 6 : 1.

V posledním klání nás čekali domácí. Věděli jsme, že jsou fotbaloví, rychlí s dobrou střelou, což se hned v úvodu potvrdilo. Potom ale pláchl obraně Motouš Kubelka a bylo sníženo. Po další že standartek se hlavou trefila Veronika a soupeř znejistěl. Bohužel naši neudrželi nastavené tempo z prvního poločasu . Navíc jsme přišli o dnes výborného Jakuba Straku. Pardubičtí svou důraznou hrou a kombinacemi dokráčeli k vítězství 6 : 2.

Bohužel dvanáctiletí rozhodčí hodně přispěli k nízké úrovni turnaje! Ani v kiosku nebyla nabídka moc pestrá. V Letohradě je úroveň mnohem vyšší!

Velký dík patří všem zúčastněným jak na hřišti za bojovnost a vůli hrát,tak plným tribunami za podporu a povzbuzování!

Krásné nedělní dopoledne naše děti strávili výjezdem do Pardubic. Přesněji na hřiště do Rybitví.

Tentokrát hned na začátek pochvala rodičům a dětem za skvělou účast. Jelo nás celkem 17, což je rekord jarní části sezóny.

S tím se již dá mnohem lépe pracovat.

První zapas mladšího týmu byl proti soupeři z Nemošnice. V brance opora Andrej a posila v obraně Matouš Dušek nám pomohli se soupeřem odehrát vyrovnanou partii a konečná dělba bodu po remíze 4:4 byla odměnou za velmi solidní vykon celého týmu. Vyzvednout se ale také musi hattrick Lojzika Frydrycha.

Druhé utkání proti Vysokému Mýtu bohužel ovlivnilo zranění Andyho, který v poločase odstoupil s bolavým kolenem. Do té doby nám soupeř odskočil o několik branek a soupeře se nám už v druhé půli dohnat nepodařilo. Klukům a také Sáře ale patří díky za bojovný výkon.

Do posledního zápasu šel do branky Matouš Dušek. Trošku sázka na zkušenost a vyplatilo se. Díky jeho zákrokům jsme se drželi dlouho soupeři na dostřel. Nakonec trochu rozhodla naše ospalost a nedůslednost v obranné fázi, když nám soupeř odskočil. Nakonec prohra s Pardubicemi nám pouze potvrdila to samé, co jsme viděli již minulý v Moravské Třebové, že se dá hrát fotbal i s týmem z krajského města.

Hráčům mladšího týmu děkuji za jejich výkony a rodičům s fanoušky za podporu.

Mladší tým: Andrej, Matous a Kryštof Kubelkovi, Honzik, Sára, Lojzík, Maty P. , Fanda K., Štefan, Milan. 3. Zapas – Tomáš Motl, Max Zverec, Tomaš Strnad