FK Pardubice B – FK LETOHRAD 5:0 (3:0)

Pardubice: Šmíd – Přibyl, Spěvák, Kopřiva (46. Řehák), Prosek – Tulach (64. Bydžovský), Kudrna, Látal, Sokol (82. Jirka) – Kovář (75. Gašpar), Fusek (77. Huf).

Letohrad: Nakládal – Šponar, Vaniš, Krystl, P. Štěpán – Hiller (57. Čada), Týfa (72. Černík), Tichý, Kopecký (46. Macek), Lorenc (76. Preclík) – Kabourek.

branky: 12. a 40. Kovář, 17. a 77. Fusek, 89. Látal.

ŽK: 1:4

HR: Tryzna Lukáš AR: Novotný, Fišer

Diváků: 65

Letohradu se utkání v Pardubicích nevydařilo a utkání skončilo výrazným vítězstvím domácích. Domácí převyšovali hosty především v prvním poločase v nasazení a důrazu. Pardubice vstoupili do utkání dobře a ve 12. minutě se radovali z první branky. Na dlouhý míč za obranu naběhl Fusek. Ten obešel i brankáře Nakládala, připravil míč pro Kováře ,který poslal míč do prázdné branky. V 17. minutě se domácí Sokol jednoduše prosadil přes Šponara a Fusek na podruhé překonal bezmocného letohradského brankáře. Ve 26.minutě zahrozili hosté. Střela Týfy skončila v náručí domácího brankáře. Ve 40.minutě vyslal Kudrna míč mezi stopery a Kovář podél Nakládala vstřelil třetí branku domácích. Hosté ve druhém poločase přidali, ale na rozjeté Pardubice nestačili. V 77. minutě míč z levé strany našel před brankou Fuska a ten pohodlně zvýšil na 4:0. Vysokou prohru Letohradu stvrdil v 89.minutě domácí Látal. Letohrad toho v Pardubicích moc nepředvedl a odvezl si vysokou prohru.


  • Dan Dvorský #16

  • Tomáš Kabourek #11

  • Milan Linhart #18

  • Jan Janůj #22

  • Adam Nágl #20