FC Hlinsko – FK LETOHRAD 2:1 (1:0)

Domácí: Krčil – Klika, Nevole, Vašek, Volf – Cach (87. Solnička), Hlouš (65. Dostál), Tulach (60. Zub), Vukliševič – Kyncl, Křivka.

Hosté: Martinovský – P. Štěpán, Macek, Kail,J. Štěpán, – Lorenc, Bartoň (67. Chládek), Filip (80. Smíšek), Trnka – Čada (71. Hiller), Kabourek.

branky: 40. Volf, 79. Klika – 55. Lorenc.

HR: Štěpánek Pavel AR:Poláček ,Schmeiser

ŽK: 2:4

Diváci: 200

Domácí potřebovali skončit na třetím místě, aby si zachovali naději na postup do divize. Pro to udělali „maximum“. Letohrad první branku obdržel po standartní situaci. Tomu ovšem předcházel zjevný ofsajd. Vyrovnání zařídil v 55.minutě Lorenc. Korunu všemu nasadil v 79.minutě hlavní rozhodčí Štěpánek, který nařídil k překvapení všech nepřímý kop v pokutovém území. Domácí ani nečekali na pokyn HR rozehráli a vstřelili vytouženou vítěznou branku. Víc je zbytečné se k utkání vyjadřovat.

Hodnocení trenéra : Jsem na kluky hrdý jak zápas zvládli a pro mě osobně jsme zápas vyhráli, protože jedinou regulérní branku jsme dali my. To co se dělo na hřišti asi nemá cenu popisovat, protože jak říkal pan rozhodčí, tohle nebyl normální zápas. Jestli mají z takové výhry domácí radost, tak mi to přijde ubožejší jak výkon rozhodčích.

sestava kola Orlický deník Štěpánek (Hlinsko)


  • Dan Dvorský #16

  • David Knespl #19

  • Adam Nágl #20

  • Tomáš Kabourek #11

  • Matouš Brabec #17