Fakta – branky : 70. Zelenka.

Rozhodčí:ČECH Karel.

ŽK : 0 : 1

Diváci : 157

Poločas: 0 : 0

Proseč:Lampárek – Marek Zdeněk (85. Vopařil ), Marek Jaroslav, Janáček, Hromádka, Stupavský, Mareš, Menc (K) (55.Zelenka ), Marek Martin (76. Romportl ), Rybička, Klíma, (89. Janecký).

FK Letohrad, z.s. B: Satoria – Kadlec, Dvorský, Shymchyshyn, Pokorný (K), Javůrek, Dunas (66.Škorpil), Filip, Hiller, Štusák, Šantrůček (77. Stejskal ).

V neděli odpoledne jsme sehráli 12. kolo krajské soutěže 1.A třídy. Tým z Proseče nás při minulé návštěvě vyprovodil pěti brankami. Dnes to bylo jiné. Bohužel o fotbalu jako v Ústí to určitě nebylo. Střední řady si mohli vzít dovolenou. Domácí celý zápas nakopávali míč na svoje útočníky a pak se snažili těžit ze standartních situací. Hostujícímu týmu se dařilo tyto situace řešit tak, že branku se domácím střelit nedařilo. Rozuzlení přišlo v 70. minutě , kdy po ztrátě míče, do té doby dobře hrajícího našeho obránce, se do šance na jeho neobsazeném okraji prodral domácí Zelenka a prostřelil Satoriu. Letohrad poslal do útoku další hráče ale bohužel se na ně, až do konce zápasu, nepodařilo nasměrovat tolik míčů aby došlo k vyrovnání.

Škoda dnes bych to viděl na to , že si bod odvezeme. Za týden v neděli ve 14.00 nás v domácím zápase čeká soupeř ze Slatiňan.


Představení hráčů - B muži

  • Ivan Schymchyhyn

  • Jiří Javůrek

  • Dominik Petráček

  • Jakub Procházka

  • Denis Štusák