Fakta – branky : 78. Dunas – 68. Sotona, 92. Slavík.

Rozhodčí: SVĚDIROH Miroslav.

ŽK – 4 : 3

ČK – 0 : 0

Diváci : 40

Poločas: 0 : 0

FK Letohrad, z.s. : Satoria (K) – Štefek (69.Šantrůček), Kadlec (75. Dunas), Dvorský, Kail, Pokorný, Javůrek ( 46.Shymchyshyn), Škorpil (61. Filip), Hiller, Brabec (61.Procházka), Štusák.

Slatiňany : Dubský – Kudrnka(K), Chalupník, Janoušek, Borovička, Pytlík (61. Sotona), Slavík Matěj, Slavík Jakub, Koblasa (46. Táborský), Drahý (81. Příkaský), Trňák.

V neděli netradičně odpoledne sehrálo naše B mužstvo utkání proti soupeři ze Slatiňan, sousedům z tabulky. Naše sestava byla nabita hráči z A týmu a každý očekával jasnou záležitost. Musím konstatovat, že jak si sestava sedla proti Ústí n. O. B, tak dnes se to prostě nesešlo. Nehrálo se kombinačně ale stále se v předu dlouhými nákopy hledala naše rychlá útočná tykadla. To bohužel nevycházelo. U soupeře zatím ve středu hřiště kraloval hráč, který měl tak dvacet kilogramů nadváhu. Vůbec mu to nevadilo a držením míče a přesností a chytrostí přihrávek vymazal naši zálohu. V prvním poločase branka nepadla.

Druhý poločas se nesl ve stejném duch, jak první. Až v 68. minutě přišla naše chyba na polovině soupeře a z rychlého brejku se hostujícímu týmu po opakované střele podařilo proměnit. Naši odpověď si hlavičkou nachystal o deset minut později Dunas. Zdálo se, že zápas dospěje k zasloužené remíze. Bohužel chyba, našeho v té chvíli se nacházejícího posledního hráče, těsně před koncem utkání, zapříčinila neodvratnou porážku.


Představení hráčů - B muži

  • Denis Štusák

  • Jakub Vencl

  • Dominik Petráček

  • Kristián Zeman

  • Jiří Javůrek