Fakta – branky : 65. Jílek – 23., 45. Procházka, 82. Stejskal.

Rozhodčí: HOŘÍNEK Lukáš.

ŽK – 1 : 2

ČK – 0 : 0

Diváci : 60

Poločas: 0 : 2

Polička : Ehrenberger – Pavliš (K), Jílek, Vondra (62. Stejskal), Bureš, Mužík, Krejčí, Klein (68. Boháček), Moravec (37. Pohl), Mazel, Komínek.

FK Letohrad, z.s. : Satoria (K) – Štefek, Škorpil (65. Konečný), Šantrůček, Pokorný, Shymchyshyn, Procházka (86. Chládek), Hauf, Filip, Štusák, Dunas (70. Stejskal).

V neděli odpoledne jsme zavítali k nepříliš oblíbenému soupeři do Poličky. Poslední výsledek na jejich hřišti bylo nelichotivých 1 : 4. Domácí se už od začátku utkání dlouhými centry za naši obranu snažili dostat před naši branku. Nám se jejich způsob hry dařil eliminovat a odpověděli jsme kombinací ve středu pole s následnými přihrávkami na naše rychlé hrotové útočníky. Několikrát to vinou postavení mimo hru nevyšlo ale v 23. minutě se sám před domácím brankařem ocitl Procházka a lobem zajistil první branku utkání. To samé se mu podařilo i těsně před odchodem do šatny. S dvoubrankovým vedením jsme odcházeli do šaten.

Druhý poločas se domácím dařilo víc držet míč na svých kopačkách. V 65. minutě se jim po standartní situaci podařilo snížit a schylovalo se k dramatické koncovce. Tu rázně odmítl střídající dorostenec Stejskal. Svůj brejk v 82. minutě zakončil kličkou domácímu brankaři a s přehledem navýšil hostujícímu týmu skóre na rozdíl dvou branek. Mohl dokonce přidat další dvě branky ale svoje výpady už nedokázal úspěšně zakončit.

Naše výhra byla zasloužená. Myslím, že druhý nejlepší výkon po Ústí, a to s několika dorostenci v sestavě.


Představení hráčů - B muži

  • Daniel Veselý

  • Kristián Zeman

  • Dominik Petráček

  • Denis Štusák

  • Ivan Schymchyhyn