4. kolo- Turnaj Bambiny v Letohradě

Sestava Modří: Pepa Kvapil , Kuba Jánský ,Tobi Mikyska , Eli Adamec , Maty Bartoš , Valča Adamcová , Tom Strnad ,Kuba Halbrštát , Loizik Frydrych .

Sestava Barevní : Domča Šubrt, Áďa Bartoš, Vojta Václavek, Sebi Dušek,Pája Géring, Maty Hubálek, Felix Novotný, Oskar Novotný, Bruno Baláš, Kuba Filip .

FK Letohrad Modří  – FC Jiskra Králíky 7 : 5

branky: 2× Eli Adamec, 3× Kuba Halbrštát, Tom Strnad, Kuba Jánský

FK Letohrad Modří  – FK Letohrad Barevní 11 : 1

branky: Tom Strnad, 2× Eli Adamec, 3× Kuba Halbrštát, 2× Kuba Jánský , 2× Valča Adamcová, Matěj Bartoš

FK Letohrad Modří  – FO TJ Jablonné nad Orlicí 7 : 2

branky: 2× Tom Strnad, 3× Valča Adamcová, 2× Kuba Halbrštát

FK Letohrad Barevní – FO TJ Jablonné nad Orlicí 1 : 4

branky: Vojta Václavek

FK Letohrad Barevní  – FK Letohrad Modří 1 : 11

branky : Pája Géring

FK Letohrad Barevní – FC Jiskra Králíky 1 : 12

branky: vlastní

Třetí kolo v Chocni bylo pro špatné počasí bohužel zrušeno a tak jsme odehráli až kolo čtvrté na domácím hřišti u nás v Letohradě.

Pořadatelé zvolili nejlepší možný termín letohradského turnaje, protože nedělní odpoledne se vyznačovalo nejkrásnějším počasím z celého víkendu. Ještě dopoledne několik přívalových dešťů znervóznělo fotbaluchtivé děti i rodiče, zda turnaj nebude pro nepřízeň počasí zrušen, ale kdo sledoval předpověď, mohl se již dopoledne připravovat, že deštník i teplé oblečení nechá doma. A skutečně. Krásné počasí se zasloužilo o hojnou účast dětí i příbuzných, kteří se letos naposledy – dokud to ještě proticovidová opatření umožňovala – chtěli podívat na fotbalové pokroky nejmladších fotbalistů.

SKUPINA MODŘÍ: Další turnaj podzimní sezóny se odehrál na domácí půdě. Od rána to vypadalo, že počasí nebude našim malým fotbalistům přát, ale nakonec se vyčasilo a hezký fotbal byl podpořen pěkným počasím. Tým Letohrad – modrých se potkal s týmy z Jablonného n. Orl. a Králík a také druhým týmem Letohrad – proužkovaní a všechny tyto zápasy dopadly velmi dobře pro domácí Letohrad – modří. Vítězi turnaje se tak stal tým z Letohradu – modří. S každým dalším turnajem hra více připomíná fotbal a je vidět, že naši malí fotbalisté získávají potřebné zkušenosti.

****SKUPINA BAREVNÍ:**** Tým mladších letohradských bambín zahájil turnaj utkáním proti Jablonnému nad Orlicí. Utkání bylo celkem vyrovnané. Domácí měli více šancí, ale úspěch v zakončení slavili jen jeden – autorem gólu byl Vojta Václavek. Zato hosté značnou část svých příležitostí využili, díky čemuž zvítězili 4:1. Další zápasy již tak vyrovnané nebyly, možná i kvůli úbytku sil a pozornosti. Ve druhém utkání poměřily své síly oba domácí týmy. Starší „modří“ zvítězili 11:1, kdy jediný úspěch mladších „barevných“ zaznamenal Pavel Géring. Za „modré“ se trefili Kuba Halbrštát 3×, Kuba Jánský 2×, Eliáš Adamec 2×, Valča Adamcová 2×, Tomáš Strnad 1× a Matěj Bartoš 1×. Proti týmu FC Jiskra 2008 to skončilo ještě větším rozdílem – 12:1. Čestný úspěch domácích dokonce ani nevstřelil domácí hráč, ale soupeř do vlastní sítě. Z pohledu dospělého by výsledky „barevných“ mohly vypadat jako hodně špatné. Ale ty mladší děti naštěstí neumějí příliš počítat a dvouciferné příděly jim radost z fotbalu nekazí. Ač jich bylo 10 a na hřišti hráli v počtu 4+1, díky citlivému střídání v poli i v brance snad nikdo nebyl zklamán, že si nezahrál, jak by chtěl. Děkujeme všem rodičům a příznivcům Letohradského fotbalu za krásnou atmosféru a hlasitou podporu na domácím hřišti . Další turnaj odehrajeme v sobotu 10.10. 2020 v Českých Heřmanicích , ale bohužel už bez diváků !!! Děkuji. Novotný L . / Kučírková E. / Mikyska J.

modL
pruhovan