Halový turnaj v Dolní Dobrouči

Soupeři:Fotbal Žichlínek, 1. FC Žamberk „A“, TJ Lanškroun, FK Česká Třebová, TJ Jiskra Ústí nad Orlicí

Hráno na 1×10 minut

sestava: Baláš Bruno, Dušek Sebastian, Kovářová Sofie, Krejsa Filip, Malínek Jan, Ješina Pavel, Maty Wendl

Formát 3+0

FK Letohrad  – Fotbal Žichlínek 4 : 5

FK Letohrad – FK Česká Třebová 2 : 9

FK Letohrad – TJ Jiskra Ústí nad Orlicí 7 : 4

FK Letohrad – TJ Lanškroun 3 : 2

Formát 4+1

FK Letohrad  – TJ Jiskra Ústí nad Orlicí 1 : 1

FK Letohrad – TJ Lanškroun 0 : 1

Třetí a nejspíše i poslední letošní halový turnaj se uskutečnil v sobotu 19.03.2022 v hale v Dolní Dobrouči a celkem se ho zúčastnilo 6 družstev. Turnaj se hrál formátem 3+0 na 4 branky na menším hřišti a 4+1 na klasickém větším hřišti.

Ve formátu 4+1 jsme tentokrát odehráli pouze dva zápasy a to proti TJ Jiskra Ústí nad Orlicí, kde jsme celou dobu byli lepším týmem a vytvářeli jsme si i dost šancí, ale hosty podržel brankář a bohužel naše koncovka byla trochu vychýlena takže zápas skončil 1:1. V druhém zápase nás čekali hráči z TJ Lanškrouna a už do začátku to byl boj. Na obou stranách své týmy podrželi brankáři a bohužel při nás nestálo ani pověstné štěstíčko a tak jsme prohráli 0:1.

Ve formátu 3+0 jsme svedli hned v prvním zápase boj s hráči ze Žichlínku a k nim se i nakonec přiklonilo štěstí když střelou v poslední vteřině zvítězili 4:5. Další zápas nás čekal proti České Třebové. K tomuto zápasu jsme nastoupili hned po zápase hraném ve formátu 4+1 proti Lanškrounu a bohužel se ukázalo, že hráči v předešlém zápase nechali opravdu hodně sil a podlehli jsme 2:9. V třetím zápase jsme narazili na výběr z Ústí nad Orlicí a zde to bylo celý zápas nahoru dolů. Nakonec jsme byli šťastnější a zvítězili jsme 7:4. V posledním zápase jsme narazili na Lanškroun a chtěli jsme jim oplatit porážku z předešlého zápasu a to se nám po bojovném výkonu povedlo v poměru 3:2.

Rád bych všem hráčům moc poděkoval za bojovný výkon. I když výsledky neodpovídají tak jsme ve většině zápasů byli lepším týmem a jenom bohužel naše vychýlená muška nás stála lepší výsledky. Rodičům děkuji za povzbuzování. Děkuji Dušek P./ Šubrt F.