2. kolo okresní miniligy – BAMBINY – Turnaj v Letohradě hráno 01.05.2022

Soupeři: TJ Sokol Sruby, TJ Sokol České Heřmanice, SK Vysoké Mýto

Hráno na 2×15 minut

Sestava: Anikieiev Oleksandr, Beneš Petr, Wendl Maty, Ješina Pavel, Kovářová Sofie, Krejsa Filip, Malínek Jan, Novotný Felix, Prachař Matěj

FK Letohrad  – TJ Sokol Sruby 10 : 8

branky: 6× Prachař Matěj, 2× Malínek Jan, 1× Anikieiev Oleksandr, 1× Kovářová Sofie

FK Letohrad – TJ Sokol České Heřmanice 4 : 8

branky: 2× Malínek Jan, 1× Prachař Matěj, 1× Beneš Petr

FK Letohrad – SK Vysoké Mýto 0 : 16

Prvomájová neděle byla dnem kdy naši nejmenší přivítali na domácím pažitu hráče z TJ Sokol Sruby, TJ Sokol České Heřmanice a SK Vysoké Mýto. V prvním zápase se naši hráči utkali s hráči ze Srubů a zde to byl zápas plný branek. Naši hráči byli naštěstí vždy o minimálně jednu branku napřed a nakonec jsme si připsali výhru 10:8 kdy se o naše branky postarali 6× Matěj Prachař, 2× Malínek Jan, 1× Anikieiev Oleksandr a 1× Kovářová Sofie. V druhém zápase jsme se postavili hráčům z TJ Sokol České Heřmanice a zde jsme bohužel zaspali začátek a první poločas prohráli 1:4. V druhém poločase se naši hráči snažili o zvrat, ale bohužel se nám nedařila koncovka a soupeř využíval naší útočné aktivity a slabší obranné fáze a vyhrál 4:8 kdy za naše hráče skórovali 2× Malínek Jan, 1× Matěj Prachař a 1× Beneš Petr. V posledním zápase jsme narazili na SK Vysoké Mýto a zde to byl bohužel zápas pouze na naší branku a jenom díky našemu brankáři Filipu Krejsovi jsme neprohráli vyšším rozdílem než 0:16. Bohužel v tomto zápase si naši hráči vybrali slabší chvíle a už od začátku se nechali přehrávat a i našim střelcům vyschl střelný prach.

Rád bych hráčům poděkoval a věřím, že příště se vrátíme k bojovnosti a předváděné hře z prvního turnaje. Rodičům za skvělý přístup a servis pro kluky.

Děkuji Dušek P./ Šubrt F.