4. kolo okresní miniligy

Soupeři: Fotbal Žichlínek, TJ Sokol České Heřmanice, FK Česká Třebová ,,A"

Hráno na 2×15 minut

Sestava: Baláš Bruno, Dušek Sebastian, Kovářová Sofie, Krejsa Filip, Malínek Jan, Novotný Felix, Novotný Oskar, Prachař Matěj, Šubrt Dominik, Wendl Maty

FK Letohrad  – Fotbal Žichlínek 2 : 3

branky: Kovářová Sofie, Malínek Jan

FK Letohrad – TJ Sokol České Heřmanice 6 : 1

branky: 4× Baláš Bruno, Malínek Jan, Prachař Matěj,

FK Letohrad – FK Česká Třebová ,,A" 6 : 5

branky: 4× Baláš Bruno, Malínek Jan, Prachař Matěj

Pouťová sobota byla pro naše nejmenší dnem kdy vyrazili na další turnaj a tentokrát do Žichlínku, kde se střetli s týmy z Českých Heřmanic, České Třebové a samozřejmě domácího Žichlínku. V prvním zápase jsme narazili na domácí tým a zde to byl boj od začátku až do konce. Oba týmy se snažili bojovat a tento zápas vyhrát. Při domácích stálo i velké štěstí když jsme několikrát orazítkovali tyčky domácí svatyně a bohužel pro naše hráče jsme prohráli smolně 3:2 kdy naše branky vsítili 1× Malínek Jan a 1× Sofie Kovářová. V dalším zápase jsme se utkali s hráči z TJ Sokol České Heřmanice a zde jsme začali dominovat už od začátku a rychle si vypracovali náskok, který jsme postupem času navyšovali a hlídali. Po brankách 1× Matěje Prachaře, 1× Malínka Jana a 4× Baláše Bruna jsme nakonec vyhráli 6:1. V posledním zápase jsme se střetli s doposud neporaženým týmem z FK Česká Třebová. Naši hráči do tohoto zápasu vlétli ve velkém stylu a brzy jsme vedli o tři branky a dále jsme byli velmi aktivní a bojovní. Po poločase, který skončil 4:1 pro naše barvy jsme na hráče apelovali aby nepřestávali hrát stejným stylem, ale bohužel nasazené tempo neudrželi a hráči z Třebové postupem času hru vyrovnávali, ale díky skvělému gólmanovi jsme nakonec zvítězili poměrem 6:5 kde za naše barvy se prosadili 4× Baláš Bruno, 1× Malínek Jan a 1× Prachař Matěj.

Dětem patří obrovské poděkování za bojovnost, nasazení a odhodlání vyhrát každý souboj a každý zápas. Poděkování patří také rodičům za podporu.

Děkuji Dušek P./ Šubrt F.