6. kolo okresní miniligy – BAMBINY

Turnaj v Ústí nad Orlicí hráno 23.10.2022

Soupeři: TJ Jiskra Ústí nad Orlicí, TJ Sokol Libchavy, SK Sloupnice

Hráno na 2×15 minut

Sestava: Anikieiev Oleksandr, Hašek Marek, Ješina Pavel, Kutil Tomáš, Loufek Milan, Nágl Michal, Nágl Standa, Pavelka Jan, Šubrt Dominik

FK Letohrad  – TJ Sokol Libchavy 2 : 4

branky: 1× Anikieiev Oleksandr, 1× Pavel Ješina

FK Letohrad – TJ Jiskra Ústí nad Orlicí 9 : 0

branky: 2× Anikieiev Oleksandr, 2× Dominik Šubrt, 2× Kutil Tomáš, 1× Pavel Ješina, 1× Michal Nágl, 1× Honza Pavelka

FK Letohrad – SK Sloupnice 0 : 11

Poslední ligové kolo zavedlo naše hráče do sousedního Ústí nad Orlicí kam kromě domácích dorazili ještě hráči z Libchav a Sloupnice. Naši hráči vedeni pod zaskakujícím trenérem změřili síly v prvním zápase proti Libchavám a zde po vyrovnaném zápase, ale se bohužel pro nás se šťastnějším koncem pro soupeře zvítězili 5:2. O naše branky se postarali Pája Ješina a Anikieiev Oleksandr. V druhém zápase jsme se utkali s domácím Ústím nad Orlicí a zde to byla od začátku hra pouze na jednu branku a to na tu domácím. Naši hráči bojovali a ukázali, že umí střílet branky a díky vzorné defenzivě zvítězili 9:0. Zde se postupně trefovali 2× Anikieiev Oleksandr, 2× Tomáš Kutil, 2× Dominik Šubrt, 1× Pavel Ješina, 1× Michal Nágl, 1× Honza Pavelka. V posledním zápase nás čekala vůbec první konfrontace s hráči ze Sloupnice a zde to by bohužel souboj Davida s Goliášem. Naši hráči se bohužel zalekli vysokých a robustních hráčů Sloupnice a nedokázali se jim v ničem vyrovnat a tak po jednoznačném zápase jsme utrpěli debakl 0:11.

Rád bych poděkoval klukům za podzimní sezónu, kterou odmakali, ale je vidět, že máme na čem stavět a co zlepšovat. Velké díky patří také rodičům, kteří v každém zápase podporovali naše hráče. Děkuji Dušek P./ Šubrt F.