11. kolo okresní miniligy – BAMBINY – Turnaj v Králikích hráno 28.05.2023

Soupeři: FC Jiskra 2008, FK Česká Třebová A, FK Česká Třebová B

Hráno na 2×15 minut

Sestava: Ješina Pavel, Kutil Tomáš, Míša Nágl, Marek Hašek, Filip Švercl, Jan Motl, Mikuláš Herman, Milda Loufek, Illi Torchuk

FK Letohrad  – FC Jiskra 2008 2 : 9

branky: 1× Herman Mikuláš, 1× Filip Švercl

FK Letohrad – FK Česká Třebová B 4 : 11

branky: 3× Herman Mikuláš, 1× Filip Švercl

FK Letohrad – FK Česká Třebová A 9 : 2

branky: 3× Herman Mikuláš, 3× Milda Loufek, 2× Filip Švercl, 1× Kutil Tomáš

V 11. kole okresní miniligy nás další program zavedl na hřiště Králik a spolu s námi a domácími dorazili dva týmy z České Třebové. V prvním zápase byl naším soupeřem domácí tým a měli jsme jim co vracet z minulého turnaje, ale bohužel se opakoval stejný průběh jako minulý týden. Kluci byli absolutně bez zájmu a nešel zde vidět ani kousek bojovnosti a tak není divu, že jsme opět dostali velký příděl a to konkrétně 9:2 kdy za nás stříleli 1× Herman Mikuláš a 1× Filip Švercl. Do druhého zápasu proti FK Třebové B jsme si bohužel přenesli stejný „zápal“ do hry a tak už po prvním poločasu nebylo pomalu o co hrát. V druhém poločase kluci konečně začali pomalu předvádět zlepšený výkon s bojovností, ale první poločas se napravit nepovedlo a tak jsme si připsali druhý příděl a to konkrétně 4:11 kdy se mezi střelce zapsali 3× Herman Mikuláš a 1× Filip Švercl. V posledním zápase nás čekala FK Třebová A a zde konečně kluci předvedli na co mají a co umí. Po hřišti lítali, nevypustili žádný souboj a nedali soupeři ani centimetr prostoru a tak jsme konečně po dlouhé době zvítězili a to v poměru 9:2. Za nás se postupně prosadili 3× Herman Mikuláš, 3× Milda Loufek, 2× Filip Švercl a 1× Kutil Tomáš.

Pokud kluci budou pokračovat v dalších turnajích tak jak končili poslední zápas, tak si myslím, že už se nebudou opakovat výsledky, které jsme si připsali za poslední dva turnaje. Předvést zlepšenou formu můžeme hned další neděli a to na domácím půdě.

Rodičům děkuji za podporu Dušek P.