Neděle 5.9. 2021 v České Třebové

Soupeři : FK Česká Třebová , FC Hlinsko

Hráno zápas 2×22 min

Sestava A : Oliver Křivohlávek, Kryštof Kubelka , Oskar Novotný , Tom Strnad , Kuba Halbrštát , Eliáš Adamec, Fanda Douša , Kristy Kosková.

Sestava B : Tobiáš Mikyska , Domča Šubrt , Bruno Baláš , Vojta Václavek ,Maty Pirkl , Adam Bartoš , Jerry Géring , Šimon Zářecký , Loizík Frydrych .

FK Letohrad A – FK Česká Třebová A 1 : 19

branky: Strnad

FK Letohrad A – FC Hlinsko A 6 : 14

branky: Kubelka , Křivohlávek , 4× Strnad

FK Letohrad B – FK Česká Třebová B 4 : 17

branky: 3× Géring, Baláš

Fk Letohrad B – FC Hlinsko B 25 : 3

branky: 11× Pirkl, Frydrych, Václavek, 2× Baláš, 3× Adamec, 3× Géring, 3× Zářecký, Bartoš

Konečně první turnaj po velké pauze! V neděli 5.9. jsme odehráli turnaj v České Třebové za velmi pěkného fotbalového počasí a za účasti tentokrát pouze tří týmů. Letohrad A : V prvním zápase s domácí Třebovou byl soupeř lepší. Jenom je velká škoda, že jsme to soupeři někdy dost zlehčili a při našich šancích netrefili branku nebo 3× nastřelili tyčku. Škoda, mohlo se u nás zapsat víc střelců. Ve druhém zápase proti Hlinsku jsme začali velmi dobře a se soupeřem hráli vyrovnané utkání. Po několika chybách jsme, bohužel, inkasovali několik zbytečných gólů. Škoda, že v našem mladém týmu nemáme výkonnostně podobné hráče a docházely nám už síly. Všechny ale musím pochválit za předvedené výkony a snahu podle možností, který každý má. Letohrad B : První letošní zápas jsme odehráli proti silnému soupeři z České Třebové. Po bojovném výkonu odešli poraženi 17:4. Ve druhém utkání se ale naši borci prosadili střelecky a zvítězili s vysokým rozdílem 25:3. Rodičům a příznivcům letohradského fotbalu děkujeme za podporu a povzbuzování na turnaji. Děkuji. Mikyska J. / Peřina M.