Vydařená sezóna mladších žáků U13

FK Letohrad – Moravany/Dašice 6 : 2 (1 : 2)

branky: Sladký 3, Adamec 2, Gregor

sestava: Pavlík – Třetina, Fišer J., Nastoupil – Šulc, Gregor, Adamec, Kanon, Vinkler, Peřina – Sladký, Švercl

Poslední zápas jsem již odehráli z vědomím toho, že v soutěži skončíme na krásném druhém místě a zápas jsme si proto chtěli užít. Od začátku jsme hráli především na polovině soupeře a ten se na naši polovinu dostával především jen odkopy od brány a nebo výkopy golmana. Do vedení jsme šli po krásné akci ze strany hřiště, kdy centr do vápna zužitkoval náš útočník.Bohužel při dalších pohledných akcích jsme nebyli už tak důrazní a několik povedených akcí jsme nedotáhli do zdárného konce a soupeř se dvěma slepenými góly dostal do vedení a v poločase jsme šli do kabin za stavu 1:2. V kabině jsme se snažili kluky především uklidnit, protože naše hra nebyla vůbec špatná a šlo jen o to proměnit připravené gólové příležitosti. To se nám taky hned po nástupu do druhého poločasu podařilo a po minutě hry jsme vyrovnali na 2:2. Od této chvíle byl na hřišti jen jeden tým a kluci zápas otočili a výsledkem 6:2 jsme zakončili povedenou sezónu jak mladších, tak i starších žáků.

Konečné druhé místo je krásné umístění a o toto umístění se prostřídalo za celou sezónu 20 hráčů. Celkově jsme získali 46 bodů z 54 možných. 15 x jsme soupeře porazili, 1 x remízovali a 2 x prohráli. Nastříleli jsme u toho 109 gólů a 25 obdrželi.

Děkujeme hráčům a rodičům za jejích přístup a těšíme se na další spolupráci v další sezóně. Trenéři – Radim Adamec, Láďa Nastoupil, Michal Tejkl a Radek Pavlík