SK Holice : FK LETOHRAD 0 : 12 (0 : 6)

branky: 22',28',31',64',70' Mlynář ,35' ,43',Adamec,40',75:,Látal,2' Třetina, 77' Ludka, 59' Rozlílek

K zápasu připraveni : Motyčka – Tejkl, Konečný, Adamec, Třetina, Rozlílek, Látal, Hejzlar, Marek, Kulhánek, Houška, Brebis, Mlynář, Ludka

PŘEDPOSLEDNÍ VÝJEZD SEZONY V neděli brzy ráno jsme vyrazili do Holic. Měli jsme zkrácenou dobu na přípravu do zápasu, ale neřekl bych, že by to bylo tím, jak jsme vstoupili do zápasu. Začátek jsme měli strašně ospalý, kostrbatý a nutno říct, že nám chyběl pohyb bez míče. Sice se nám podařilo vstřelit goly, ale herně to nebylo v prvním poločase ono. V druhém poločase jsme ten pohyb zlepšili a předvedená hra byla o dost lepší, svědčí tomu další goly, ale i šance, co jsme neproměnili a dvě nastřelená břevna. Výsledek sice mluví jednoznačně, ale rád bych pochválil i soupeře, jak svědomitě a pečlivě si snažil krýt prostory, do kterých jsme se těžko dostávali. Za počet vstřelených golu jsme rádi.

Jandejsek David trenér : byly fáze utkání, kdy hodnotím naší kvalitu, kterou jsme soupeře v jednoduchosti přehrávali. Zároveň jsme si vyzkoušeli, jak se hraje proti týmu, který brání a my útočíme do zahuštěné obrany. Byly situace, které jsme měli vyhodnotit lépe. Kluky chválím, že jsme se střelecky prosazovali, hlavně autora pěti branek, Marka Mlynáře. V neděli nás doma čekají Pardubičky.