FK LETOHRAD : SK Pardubičky 3 : 0 (0 : 0)

branky: 44' Mlynář ,51',Adamec, 60' Rozlílek

K zápasu připraveni : Motyčka – Tejkl, Konečný, Adamec, Třetina, Rozlílek, Látal, Hejzlar, Marek, Kulhánek, Houška, Brebis, Mlynář, Ludka, Peřina

Za krásného, tropického počasí jsme přivítali tým Pardubiček. V prvním poločase jsme měli hodně střeleckých pokusů, ale nic, co by nějak víc ohrozilo soupeře. Buď jsme pozice pro střelu neměli připravené a bylo to zbrklé nebo jsme netrefili bránu.Chyběla nám taková lehkost a jednoduchost v kombinaci. Na druhou stranu soupeř v první půli nic neměl, ale byl velmi pečlivý v bránění a přebírání hráčů. Do druhého poločasu jsme šli s tím hlavně být trpělivý v zakončení a přidat kvalitu v kombinaci. Podařilo se a zkraje druhého poločasu jsme ši do vedení 1:0. O šest minut později zvyšoval na 2:0 krásně zahraným přímým kopem Ondra Rozlílek, to snad lépe trefit nešlo. Zápas nakonec skončil 3:0. Děkujeme i za fajn atmosféru od rodičů a mladších fotbalistů.

Jandejsek David trenér : byl jsem rád, že jsme do utkání vstoupili aktivně a vypracovali jsme si spoustu gólových příležitosti. Jak jsme byli v minulém utkání střelecky produktivní, tentokrát se nám ve finální fázi nedařilo a poločas skončil nerozhodně. V druhém poločase jsem apeloval na trpělivost, která se vyplatila a přineslo to zasloužené gólové ovace. Kluky chválím za utkání a zaslouženě dovedli zápas do úspěšného konce.