Soupiska mužstvo 1
Soupiska mužstvo 1

12.kolo Krajského přeboru mladších přípravek v Chrudimi

Neděle 12.5.2024

Soupeři: Chrudim, Lanškroun, Pardubičky, Letohrad

 

Zápas 1

Chrudim – Letohrad 1
5:3
Branky: 2× Hašek, Kutil
Soupiska: Milda Loufek, Ondra Nágl, Tomáš Kutil, Marek Hašek, Sára Padalíková, Honzík Motl, Honza Pavelka, Táďa Sedláček
Prospali jsme úvod utkání a v první minutě jsme hned prohrávali. Po rozkoukání jsme hru vyrovnali brankou Máry, který se uvolnil hezkou kličkou a střelou k tyči skóre srovnal. Hra pak byla vyrovnaná, ale pak nás Chrudim zavřela na naší polovině a převzala iniciativu. V šesté minutě se ujali vedení a následně přidali další dva góly. Před koncem poločasu Kůťa snížil na 4:2, ale Chrudim hned na úvod druhého poločasu navýšila vedení na 5:2. Táďa se pak skvěle uvolnil, ale byl zezadu faulován a rozhodčí pískl faul, i když míč se ocitl až za brankovou čárou. Přímý kop kopl Ondra, ale napálil do zdi. Obratem zahrával soupeř u naší brány, ale tuto jejich výhodu jsme ubránili. Tři minuty před koncem opět utekl Mára a upravil skóre na konečných 5:3.

Chrudim – Letohrad 2
10:2
Branky: Sklenář, Šubrt
Soupiska: Filip Krejsa, Sebik Dušek, Honzík Malínek, Dominik Šubrt, Šimon Sedláček, Dan Sklenář, Vojta Šubert, Matěj Prachař
Na turnaj jsme odjížděli ve velmi omlazené sestavě (4 hráči ročník 2015, 4 hráči 2016). Proti takto silnému soupeři jsme v této sestavě neměli moc šancí na dobrý výsledek. Soupeř si velmi dobře přihrával, využíval zpětnou hru na gólmana a výšková převaha byla také na jeho straně. Toto vše způsobilo strach na naší straně a nedostupovali jsme soupeře. Naši hráči v útoku zbytečně propadali v osobních soubojích, což způsobovalo přečíslení naší obrany. Jediným pozitivum v tomto zápase je, že se nám podařilo vstřelit dvě branky.

 

Zápas 2


Letohrad 1 – Pardubičky
1:9
Branky: Sklenář
Soupiska: Milda Loufek, Ondra Nágl, Tomáš Kutil, Dan Sklenář, Sára Padalíková, Honzík Motl, Honza Pavelka, Táďa Sedláček
Pardubičky pro nás byl velice silný soupeř. Většina protihráčů byla o hlavu vyšších. Do poločasu vedli o čtyři góly, my jsme se defacto k jejich bráně nedostali. Druhý poločas jsme začali více hrát, ale soupeř vedení dále navyšoval. Až za stavu 0:9 se proti otevřenější obraně prosadil Dan a trefil tyčku. O chvíli později střelu poslal z boku, ale šla do boční sítě. Do třetice mu šance vyšla – na vlastní polovině vzal míč a hezky zamotal hlavy i nohy obráncům a vystřelil. Brankář se pouze otočil a díval se, jak mu mizí pavučiny z šibenice. Do konce utkání se ještě dostal do šance Táďa, ale trefil těsně vedle brány. Druhý poločas byl z naší strany, ale zlepšení o 100 %.

Letohrad 2 – Pardubičky
3:7
Branky: Prachař, Malínek, Šubert
Soupiska: Filip Krejsa, Sebik Dušek, Honzík Malínek, Dominik Šubrt, Šimon Sedláček, Marek Hašek, Vojta Šubert, Matěj Prachař
S tímto soupeřem jsme se potkali již podruhé, a tak jsme předpokládali, že nás opět přehrají. Soupeř nás sice přehrál a byl lepší, ale nebylo to tak patrné, jako minulý turnaj. Hlavně druhý poločas si myslím, že byl vcelku vyrovnaný. I díky šancím z naší strany, které jsme často nevyužili. V tomto byl soupeř efektivnější a trestal naše chyby.

 

Zápas 3


Lanškroun – Letohrad 1
9:1
Branky: Hašek
Soupiska: Milda Loufek, Ondra Nágl, Tomáš Kutil, Marek Hašek, Sára Padalíková, Honzík Motl, Honza Pavelka, Táďa Sedláček
Lanškroun nás na úvod rozhodně přehrával v rychlosti i efektivitě. Poločas jsme končili 5:0. Do šancí jsme se dostali až ve druhém poločase. Kůťa se dostal až před prázdnou bránu, ale než si posunul míč na pravou nohu, tak se gólman přesunul. Jeho snaha byla ale odměněna a dostal se do další gólové šance, kterou však již proměnil. Soupeř však byl efektivní a přidal další dva gól. Do šance se dostal ještě Mára, ale gólman ho skvěle vychytal. Před závěrečným hvizdem ještě dostali míč za záda Mildy. Prohráli jsme tedy 9:1.

Lanškroun – Letohrad 2
7:4
Branky: Šubert, Dušek, Krejsa, Malínek
Soupiska: Filip Krejsa, Sebik Dušek, Honzík Malínek, Dominik Šubrt, Šimon Sedláček, Dan Sklenář, Vojta Šubert, Matěj Prachař
Herně nejvyrovnanější zápas, kde ve hře jsme rozhodně horším týmem nebyli, ale bohužel jsme obdrželi dvě rychlé branky na úvod utkání, které jsme rozhodně neměli dostat. Pak se nám podařilo snížit na 2:1, ale soupeř opět využil naší chyby a navýšil vedení na 3:1. Ve druhém poločase se nám povedlo hezkými kombinacemi přehrát soupeře a postupně přidat 3 branky. I když jsme byli hodně na balónu, tak jsme míč chybami v útoku ztráceli a soupeř rychlými brejky navyšoval své vedení. Tento zápas nás hodně mrzí.

Hodnocení turnaje trenéry:
Mužstvo 1: Tento turnaj mohu považovat vzhledem k sestavě za povedený. Museli jsme improvizovat jak v bráně, obraně, tak i v útoku. Všichni si ale odvedli svou práci a turnaj skvěle odbojovali. Za to jim patří obdiv a dík.
Mužstvo 2: Mrzí mě, že jsme hráli na umělé trávě a v teple již podmínky nejsou ideální. Myslím, že takto malé děti trávu na hlavním hřišti nezničí. Na tomto turnaji nemohu říct, že by se děti nesnažili, nebo něco vypustili. Ale v této sestavě jsme byli hodně oslabeni hlavně směrem dopředu. I když snaha se dětem odepřít nemůže.

Zveme všechny rodiče a fanoušky na příští týden do Ústí nad Orlicí od 9:00.

Děkujeme všem rodičům a příznivcům letohradského fotbalu za jejich pomoc a podporu na turnaji a těšíme se na další vzájemnou spolupráci.
Děkujeme Mikyska / Sklenář