1. kolo okresní miniligy – BAMBINY – Turnaj v Letohradě

Soupeři: 1 FC Žamberk, SK Jiskra Ústí nad Orlicí

Hráno na 2×10 minut

Sestava: Anikieiev Oleksandr, Andreiev David, Dušek Tadeáš, Dutka Antonín, Ješina Pavel, Loufek Milan, Nágl Ondra, Nágl Standa, Pavelka Jan

FK Letohrad  – 1. FC Žamberk 1 : 5

Naši nejmenší vstoupili do podzimní části turnajem v Letohradě. Hráli jsme v neděli 18.9.2022 a bohužel počasí nám vůbec nepřálo. Po té co v pátek jeden ze soupeřů musel svoji účast zrušit tak zbyli pouze hráči ze Žamberku a Ústí nad Orlicí. Po dohodě trenérů se původní hrací doma zkrátila na 2×10 minut a v prvním zápase jsme změřili síly ze sousedním Žamberkem. Bohužel bylo znát, že za naše barvy nastoupili převážně mladší hráči pro které to byl vůbec první turnaj takového typu. I tak se naši hráči snažili a kdyby měli větší klid v koncovce nemuseli jsme odcházet s porážkou 1:5, kde se o naši jedinou branku postaral Andreiev David. V druhém zápase jsme měli změřit síly s hráči z Ústí nad Orlicí, ale bohužel počasí bylo dosti nepříznivé a tak jsme se dohodli na zrušení zápasu a odjezdu domů z důvodu bezpečnosti a zdraví dětí.

Všem rodičům bych chtěl poděkovat za podporu i v nepříznivém počasí a dětem, že i přes podmínky se snažili a byli nadšení, že mohou hrát.

Děkuji Dušek P.