3.kolo Krajského přeboru mladších přípravek v Litomyšli Sobota 23.09.2023

Soupeři: TJ Jiskra Litomyšl, 1.FC Žamberk, SK Nomošice

Sestava 2: Bruno Baláš, Domča Šubrt, Sebik Dušek, Vojta Šubert, Milda Loufek, Honza Malínek, Matěj Prachař, Miky Herman, Štepán Stejskal

Sestava 1: Illja Torchuk, Felix Novotný, Ondra Nágl, Pája Ješina, Dan Sklenář, Tomáš Kutil, Honza Motl, Martin Choma

FK Letohrad 2 – TJ Jiskra Litomyšl 2 : 3

branky: Malínek, Šubrt

FK Letohrad 2 – 1.FC Žamberk 4 : 3

branky: 2× Baláš, Dušek, Stejskal

FK Letohrad 2 – SK Nemošice 2 : 14

branky: Baláš, Loufek

FK Letohrad 1 – TJ Jiskra Litomyšl 3 : 12

branky: Kutil, Motl, Sklenář

FK Letohrad 1  – 1. FC Žamberk 3 : 3

branky: Nágl, 2× Sklenář

FK Letohrad 1 – SK Nemošice 1 : 3

branky: Sklenář

Sestava 2

Turnaj v Litomyšli – Mladší přípravka – mužstvo 2

Litomyšl : Letohrad 3:2

Vyrovnané utkání, kde jsme byli o něco lepším mužstvem, ale jak to ve fotbale někdy bývá – vyhrál soupeř. Bohužel jsme z trestného kopu dostali dost laciný gól na 1 : 2 a naše šance, bylo jich dost, jsme neproměnili. Ještě aby té smůly nebylo málo, pár minut před koncem jsme si hodili balón do branky sami – vlastňák, škoda.

Letohrad : Žamberk 4:3 Ve druhém našem zápase se Žamberkem se hrála velmi vyrovnaná partie. Hrálo se hodně rychle a rušno bylo před oběma brankami . Nejdříve jsme vedli mi a pak zase soupeř. Ke konci zápasu to byla remíza 3:3, ale v posledních sekundách náš hráč Štěpán Stejskal nekompromisní střelou rozhodl toto utkání v náš prospěch.

Nemošice : Letohrad 14 : 2 Ve třetím utkání proti velmi silnému a kvalitnímu soupeři jsme vůbec nestíhali a soupeř byl o dost lepší Je škoda, že jsme se soupeře báli a většinou souboje prohrávali nebo do balonu vůbec nešli. Převážně z tohoto nám soupeř dával góly a rozebíral naši obranu přihrávkami. Škoda, proti hodně kvalitnímu soupeři to chtělo víc bojovnosti a hlavně se nebát a nenechat se odstrčit od balónu. I přes to všechny hráče na tomto turnaji musíme pochválit.

Sestava 1 Turnaj v Litomyšli – Mladší přípravka – mužstvo 1

Litomyšl : Letohrad 12:3 (6:3) Domácí tým na nás v prvních minutách doslova vlétl. Ve druhé minutě poprvé skóroval a postupně přidával góly až do šesté minuty, kdy Kuťa snížil skóre na 4:1. Soupeř reagoval dalším gólem, ale kluci bojovali dál a postupně snižovali góly Honzíka a Dana. Od třinácté minuty však soupeř utkání kontroloval a pokračoval až do konečného skóre 12:3. Soupeř byl jasně lepší ale kluci bojovali až do konce.

Letohrad : Žamberk 3:3 Do deváté minuty všechny šance na obou stranách zblokovány, pak ale šanci proměnil Žamberk. O dvě minuty později srovnal Ondra. Žamberku se pak více dařilo a odskočil až na 1:3. Ve druhé polovině se dvakrát chopil šance Dan a skóre srovnal. V poslední minutě jsme měli šanci vstřelit vítězný gól, ale soupeř střelu zablokoval…škoda. Vyrovnané utkání, kdy naši i přes negativní skóre bojovali až do konce a získali remízu.

Nemošice : Letohrad 3:1 (2:1) I přes sílu soupeře nakonec vyrovnané utkání (i když jsme prohráli). Soupeř hru kontroloval ale ve 12. minutě snížil skóre Dan na 2:1. Ve druhém poločase nám soupeř vstřelil gól na konečných 3:1. Kluci svou bojovností uhráli skvělý výsledek proti silnému soupeři.

Děkujeme všem rodičům a příznivcům letohradského fotbalu za jejich pomoc a podporu na turnaji. Další turnaj odehrajeme u nás doma v Letohradě v neděli 1.10.2023 od 9:00 hod. Tímto všechny zveme na náš první domácí turnaj v Letohradě.

Děkujeme Mikyska / Sklenář /Loufek