FK Letohrad – FK Česká Třebová 7 : 2

Góly: Adamec M. 3, Kubelka, Peřina, Makar, Tejkl

Sestava: Lučynskyj David – Fišer Jan, Lučynskyj Artem, Adamec Daniel, Pešek Roman, Třetina Jakub, Makar Jaroslav, Šulc Benajmin, Frydrych Jan, Peřina Marek, Řehák Jaroslav, Hrabáček Patrik, Tejkl Filip, Adamec M., Kubelka V.

V Mistrovicích jsme sehráli první přípravný zápas v rámci soustředění. Na utkání jeli kluci netradičně na kolech a následně zde i nocovali ve stanech, což byl pro všechny netradiční zážitek. Zápas se nám celkově vydařil. Proti silnému soupeři jsme předvedli velmi dobrý výkon, dařilo se nám v obranné fázi, přechodu do útoku a zároveň i v koncovce.

FK Žamberk – FK Letohrad 6 : 5

Góly: Adamec M. 4, Frydrych

Sestava: Lučynskyj David – Fišer Jan, Lučynskyj Artem, Adamec Daniel, Pešek Roman, Třetina Jakub, Vosecký Matouš, Makar Jaroslav, Šulc Benajmin, Frydrych Jan, Řehák Jaroslav, Hrabáček Patrik, Tejkl Filip, Adamec M., Kubelka V.

V Žamberku jsme sehráli druhý přípravný zápas v rámci soustředění se stejným scénářem – cesta na kolech, nocování ve stanu, navíc ještě noční koupel a tobogány na koupališti v Žbk. Jako výlet se akce povedla, náš fotbalový výkon byl tentokrát slabší. Soupeř hrál po celý zápas důrazně, do těla a s jedním rychlým útočníkem to na nás stačilo. Výsledek není tak důležitý, ale herně jsme nepředvedli dobrý výkon. Nedůsledně jsme bránili, špatně se pohybovali bez míče, tahali jsme většinu akcí středem, příliš často pouze individuálními průniky. Z jednoho zápasu (po zvýšených tréninkových dávkách ve vysoké teplotě) neděláme tragédii, ale do příštího zápasu musíme nastoupit s vyšším nasazením a jiným myšlenkovým nastavením.